Αλίντα Κανάκη

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

 

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

 

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

 

Η Αλίντα Κανάκη γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στη Βόρεια Ελλάδα. Τελειώνοντας το Λύκειο έφυγε για σπουδές στην Κωνσταντινούπολη όπου και έζησε 17 συν επτά έτη. Σπούδασε Φιλοσοφία και γραφολογία. Από το 1986 ασχολείται με την έρευνα της Αραβικής Αστρολογίας και μεταφυσικής. Διδάχτηκε αραβική γραφή και αστρολογία από τον διεθνή αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET.

Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών ,είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL. Στις 12/04/1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG
Επί σειρά ετών ασχολείται με την έρευνα και την διάσωση αραβικών κειμένων μυστικισμού και αστρολογίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και γνωστά περιοδικά ,ενώ παράλληλα ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων και έχει την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού 12 Άστρα που κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα.